Onödig fakta om mig

* Jag matar min katt med min växt ibland. Gräsliknande växt då såklart. Han brukar sitta i mitt fönster och käka på den, så hjälper han lite genom att bryta av små delar och ge han, haha..

* Jag klarar inte av att spy/se någon spy eller lukten/synen av spya. Jag mår skitdåligt, får panik. Om jag sett någon spy så kan jag gå runt i flera dagar och tänka på det, bara tanken av det, usch, bland det värsta som finns.. Så om ni känner för att spy i min närhet – Förvänta er inte att jag kommer hålla undan håret, jag kommer springa därifrån, hehe..!

* Jag har svårt för förändringar. T. ex när jag flytta hemifrån, så förberedde jag mig för det redan i åttan (flyttade hemifrån nu i höst för jag börja gymnasiet) för att jag inte skulle gå in i väggen när det väl hände typ. Sen också om jag är inställd på att nått ska hända, och det sen ändras, så blir det helknas i mitt huvud. KAOZ MANNEN.

* Jag tror ibland att Felix, min katt, är en hund. Lovar! Åtminstone var han det i sitt förra liv. Betér sig precis som en hund!

Skärmavbild 2013-01-08 kl. 11.48.46

Lömsk katt framför favoritväxten

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *