Det gör så ont i hjärtat, att veta att du också vet, att vi behöver detta.

Hejhej!
Ledsen för uppdateringen, men har haft fullt upp! Farmor och farfar har varit här sen julafton typ och åkte hem idag. Sen så kom Jonna och Ellen, våra kusiner hit i onsdags, så vi har sovit en natt med dom i stugan. Igår var vi på gekan och handlade lite smått. Sen på kvällen åkte jag och Linn hem igen eftersom det var farmor o farfars sista kväll här. Så vi spelade la lite kort och så.

Idag ska mami, jag och Linn till halmstad för att kolla på skor och lite annat. Taggad! Sen ska vi till min morbror för lite släktträff. Sen åker jag i Linn med hem till mormor o morfar och så sover vi tjejer i stugan! Blir nog bra! Pusss!

20121228-114946.jpg
Haha tjaaa snygg!! <3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *