Du är den vackraste jag mött, inte tuff o kall o hård som andra.

Riktigt schleten tjej som skriver. Men hej iaf! :)

Haft en så himla fin minijul med min älskling. Vi hämtade honom tidigare och körde om thairesturangen och köpte thaimat hem och åt det framför Hungerspelen innan vi åkte och pyntade granen hos pappa.

Sen när vi kom hem igen kollade vi på Prison break hela kvällen. Åt toast, chips och popcorn. Lyx. Fick väldigt fina julklappar av han dessutom. ♥ Vi somnade båda som stockar runt två och vaknade vid 10-10.30 idag. Gick upp och gjorde toast. Sen spenderade vi även denna dagen i sängen framför Prison break, så nu har vi sett klart på det, bara ”The final breakout” kvar! Har även hunnit klä granen här hos mamma med. Sen en dusch och efter det åkte han hem. Sadface, kommer nog inte träffa han på ett tag, nu när släkten från alla håll och kanter kommer på besök över jul. Men det ska la gå.

Nu är jag så himla trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Dricker Cappuchino och ska snart fixa med mormor och morfars julklapp som jag nog kommer bli mest nöjd med, hehe. Ikväll blir det Polarexpressen och tomtegröt med hela familjen + farmor och farfar. Tradition varjde dag innan julafton. Vi hörs kanske senare, får se hur trött jag blir. Pusspuss

Linn välte nyss ner min spegel. 7 års olycka, god jul..

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *