Think about us when we said forever, think about me and remember I'm alone..

Hejhej!

Idag är en jobbig dag, helt nere. Orkar inte!! Fyfan va livet är orättvist..!

Men jag vaknade upp jämte den allra bästa killen, – Det gosigaste uppvaknandet. Sen när man dessutom får ligga kvar medan han går till skolan. Och sedan vakna av en puss när han kommer tillbaka för han har håltimma. Bästa känslan, du gör mig så glad.

Sen hjälpte jag han att städa lite innan han skulle iväg till skolan igen. Sen köpte jag med mig en stor kaffe från pressbyrån innan jag gick hem i det kalla vädret. Sen jag kom hem har jag bara smsat och suttit vid datorn. Måste nog tyvärr ta tag i mitt liv snart och dammsuga och göra lite mat. Annars kommer jag nog ruttna bort här i min säng.. Vid fyra kommer pappa och hämtar oss. Ska bli skönt att komma hem till min säng, mina katter och ninisar. Systern och papi med såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *