Why does it feel so good but hurt so bad

Tjenixen!

Ledsen för uppdateringen guys. Men hade en ganska så fullspäckad dag igår och dagen innan gjorde jag inte ett skit. Tror jag la upp en smickrande bild på mig själv i ansiktsmask då? Orkar inte kolla..

För ni som är intresserade så stack jag och gymma en liten stund med Sabs. Sen hem, duscha, äta och packa för att sedan dra iväg till min älskling. Köpte alledeles för mycket godis på hemmakväll och åt alldeles för mycket framför PrisonBreak. Idag var en  ganska så väldigt dryg dag, men ändå soft. Historia, Digitalt skapande, Tacos till lunch och sen Teater (blodsbröder). Teatern som för övrigt gjorde att vi fick sluta 2h och 20min senare än vanligt, närmare bestämt 16.20, var helt okej faktiskt. Men blev ganska tjötigt om jag ska va ärlig. Men det var väl för jag vart så sur att vi sluta såpass mycket senare en FREDAG och dagen innan LOV. Inte precis så att vi kommer få igen det på nått vis heller.. Aja nu ska vi inte hänga läpp. NU är det ju faktiskt höstlov!

Nu blir det filmmys och hemmagjord pizza med familjen. Perfekt avslut på dagen. Fin solnedgång dessutom! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *