www.surtjej.com

Godmorgon!

Självklart var första lektionen inställd men alla kom hit ändå för det skrev läraren klockan 11 igårkväll! Ingen hade någon aning förrän imorse. Så kom hit i onödan, hade kunnat ha sovmorgon jämte min gosis istället. Men nejdå, jävla lärare alltså. (okej, kanske att ta i, men fan va sur jag är). Cafeterian öppnar inte förrän 09.15 heller så kan inte dricka kaffe eller nått för att bli pigg heller. Åååh, morr.

Har iaf Digitalt skapande sen, ska bli kul. Sen Estetisk kommunikation då vi har dans (?) tror jag.

Aja, iaf så sitter jag, Lena, Miland och Mandi och jobbar lite i biblioteket. Måste bli klar med historian. Fan va svårt det ska vara!

Saknar denna sommaren lite. Min finaste Felix. ❤

Men det är fredag idag iaf. Det bockar och bugar vi för!

Kysse’N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *