Hoooooome!

Tjena hallå hej!

Sitter hemma just nu. Haft ca 4 h rast nu. Lite vääl lång håltimma måste jag ändå erkänna. Vettefan vad jag ska göra. Alla hade ju lektioner och grejjs och sen försvann alla i klassen iväg, haha. Har softilerat lite med Mando, Jacob och Sabs. Tagit ID-kort, vart på telia och lite sånt. Haha no-life. Sen drog alla dom så fick cykla hem för hade inget annat vettigt för mig. Så jag tog disken och hängde upp tvätten, @duktigtjej.

Nu ska jag strax dra mig iväg till skolan igen för Mediaproduktion. Ska nog redovisa en grejj idag tror jag, vet ej riktigt. Sen iaf ska jag och sabbot ta en fika någonstans, ingen aning om vart, men det blir nog bra. Ska vara med Andreew sen tror jag, så sover vi hos han eller mig. Blir nog mysigt!

Unken tjej osv. Men det regnar ute, då får man vara unken ;)

Ha det gött allihopa!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *