But is it too late to try?

Hej på er!

Hade en superbra dag igår. Fotboll, kaffe och mys med min fina. Kan knappt blir bättre än så.

Idag har dock dagen inte vart så bra. Har vart så jäkla trött så det finns inte! Deppig i skolan och skulle egentligen tittat på lägenhet men dom avboka visningen i sista minut. Vart så jävla sur då. Sen skulle vi tydligen in till stan och städa min brors lägenhet i alla fall. VAFAN?! Då vart jag ännu surare och börja gråta typ, haha, så sjukt fjantig. Så mormor fick skjutsa hem mig. Missar självklart träningen nu med.. -.- Men snackade med André som gjorde mig gladare och köpte sen hem kebabpizza till mig själv. Tröstäta for the win!  Så nu sitter jag här, helt proppmätt och funderar på att dricka lite kaffe och sen hoppa in i duschen. Låter som en bra idé tycker jag.

Ha det bra, puss på er!

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *