If I lie here, would you lie with me, and just fortget the world?

Tjena igen.

Woho, jävla blogger idag asså. Nej kanske inte, haha men aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. <– Kände för det där bara.

Undrat vf jag har så ont i armbågen hela eftermiddagen, men kom nyss på att jag gick in i ett skåp på vägen till tyskan idag. Haha, fan vilken klant :(

Kom nyss hem efter att ha blivit låg IGEN och blev hämtad av mamma. Fuck you sjukdom, du kan gärna dö för min del! Jag som hade de så mysigt. Kaffe, penna och block, sittandes i solen vid en bäck och bara tänka. Men så kommer du där och bara: YES NU SÄNKER VI HENNES BLODSOCKER SÅ HON MÅSTE HEM IGEN. Hahaha okej, ska sluta.

Och ja, när man kommer hem då så inser man hur otroligt stökigt rum man har och ORKAR INTE STÄDA. Men måste verkligen nu. Åååh, FML. Hänga upp tvätten och blablablabla. Jaja, de bara och bita ihop. Upp med hakan nu! Hehe :D

Träffade på en stilig prins när jag satt där i min ensamhet också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *