So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high

Hejjsansvejjsan!
Orkade inte blogga igår. Men var iaf på fotbollsträning och plågade mina fötter ytterligare. Så nu gör det ont lite överallt i kroppen. Bajs :( sen drog jag och cajs iväg på lite äventyr med en burk pastasallad utan bestick till och en hel del kaffe. Klättrade över en bäck och satt på filtar i vårsolen. Sjukt najs!
Senare grillade vi mat och vid halv nio kom Frida hit en sväng. Satt och snacka med henne till tio och sen gick hon hem och jag fixade mig för sängen. Smsade lite och skrev lite innan jag somna gött i min säng vid halv tolv.
Och nu efter en veckas semester så startade jag denna skolvecka med en lång varm dusch halv sex. Drack kaffe till frukost då jag ej var speciellt hungrig. Skulle precis platta håret när en propp går. -.- lagom kul sådär på morgonen. Lamporna på mitt rum funkar fortfarande inte och internetet har dött, woho!! Livet äger..
Har vart glad hela dagen idag, har nog saknat min klass en hel del. Så blev en massa snack och softande i skolans kafeteria idag. NiZe.
Nu är jag hemkommen från en moppetur från pappa och nus sitter jag som ett trött as under en filt framför tv:n. Ska senare dra ut på en springtur med mammsen, blir nog bra!

Vi hörs!

20120326-172051.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *