Boy I see ya, looking at me. I feel you eyes on me, like you gotta have me.

Hejjsan!

Tänkte blogga igår, och i förrgår. Men ja, riktigt så blev det inte. Glömde av det och fick inte tid. Och som ni kanske har räknat ut så var det INTE jag som skrev inlägget om ”homosexuella”, haha.

Har varit på den första fotbollsträningen med det nya laget. Fast jag tittade bara på, fortfarande ont som satan i fötterna och kände inte riktigt för att förvärra saken. Men det såg grymt kul ut! Kom typ 20 pers med, asnice!

Idag har jag gjort klar So:n, stolt som fan. Haha, bara skrev och skrev och vipsss, KLAAAAAR! Skickat in den nu och ska plugga lite tyska ikväll. Var precis i Ullared och handlade lite. Fick köpt skidsockar, underställ, tuggummi och lite annat smågrejs, sånt där onödigt men ändå behövligt.

Nu väntas det pannbiffs-hamburgare med MAX hamburgarebröd. Gott som tusan!

Klockren.

Vi höres!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *