HOME

Har inte haft tid alls idag. Passat min kusin, dog. Var astrött och små barn ska ju alltid gör nått så, ah de va ju KUL. Nat.

Nu har jag kommit hem från mammsen. Åkte dit med syrran och hade lite filmkväll med henne. Eller ja, vi såg en film. Men den var helt ok, vet inte vad den hette. Men skit the samma.

Det var typ dimma ute och jag bara noooooo. Och så kommer det en bil kör förbi. Sen kommer det EN TILL. Och dom kör upp jämsides med mig och Linn. Och jag bara fan va segt det går. Och så ropar dom på oss och så ser jag att det är Erik. Jag bara puuuh. Trodde typ de va några fulla randoms. Han bara: fan va sakta du kör. Jag: DET ÄR DIMMA UTE OCH MÖRKT, hahah, vågar inte köra snabbare! Han och hans kompis: VI TÄVLAR! Jag: trycker i gasen på min söta lilla 30-moppe och dom kör om mig på studs.  HAHAHAHAHHAHA. Linn bara: Vilka var det där?

Haha, lite kul..

Imorgon är det byakampen. Orkar intee…

Orkar inte lägga in bild heller.

Pusssssssss&Kram

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *