TUESDAY

Hejjsan!

Soft dag. Började med No. Men vi tittade på niornas reklamfilmer, de va la ganska mys!

Sen hade vi idrott. Sprang femman. Fyfan va segt det gick, trodde jag skulle dö. Men kom iaf in på 31 minuter. Trodde jag skulle komma in på typ 40 minuter eller nått ;o

Efter det så vart det matte, gjorde någon konstig lek uppe på apels kulle. Ganska segt, men vi fick sluta tidigare. Sen hade vi So. Eeeehmm, tror vi hade betygsnack. Och så gjorde vi STRESS. IIIIIH, så kul! ;D

Maaaaaaaaaaaaat var det sen. Dock ingen god mat. Halv special hette den tydligen. Korv med bröd var det. Men jag tog bara ett bröd och potatismos i det. Låter äcklig, men nehedå, de va gotttiiit!

På rasten så var det gryyyyymt varmt. Satt ute och kolla på youtube-klipp med pattii och sedan snacka jag lite med jolleepolle [I mina öron ”HOPPLAPOLLE”] , Alexis och Andréas. Dom andra spela fotboll, och jag tyckte det var varmt att bara sitta ner och göra ingenting. Usch jag hade drunknat i svett (Ingen vacker bild jag fick i huvudet nu).

Sen var det svenska. Vi gjorde ingenting. Pratade en snabbis med lena om betygen och sånt. Fick VG i både engelska och svenska. Jag ni hörde rätt, VG i SVENSKA. OMG, det var något nytt! (det var INTE ironi).

Gick lite tidigare från lektionen för att gå till THE DENTIST. Fick vänta i tio minuter och sen fick jag komma in. Allt var bra, förutom de tre småsmå hålen som håller på att käka upp mina tänder. Nejmen dom sa att det inte var någon fara. ; )

Missade bussen hem eftersom jag var där. Så jag tänkte : Ååååh, cola och godis skulle ju sitta fint nu!. *Kollar i fickan efter plånboken*. FUUUUUUUUUCK DEN LIGGER HEMMA. Där var det förstört. Min cola </3. FML

Satte mig och vänta på bussen eftersom jag inte hade så mycket mer att göra. Tänkte spela spel på mobilen ist. Då är ju den urladdad. </33333333 FML

Jaja, nu ska jag, eeeh, göra något mer socialt, som fika T.EX.

PUSS&KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *