THAI

Hejjsan!

Dagen idag var bra/ok.Hade B-delen i tyskaprovet. Grammatik, fuuuck va jag suger på det… Sen hade vi svenskaprov typ med. Skrev en krönika. Suger.

Imorgon ska jag på fotbollsmatch. Blev inkallaaaad från cajsa. Nej men dom hade ont om folk, så why not? Kommer nog kännas lite konstigt eftersom jag aldrig tränat med dom. Men det ska det bli ändring på. Tror jag ska börja nästa vecka! Ska dock hinna med att gå på moppekurs och sånt också nu. Men det ska nog gå ihop. Vi har ju inte speciellt mycket läxor nu för tiden.

Senare på kvällen e de feeeeeeest med mina gamla ätranbor. Blir säkert mysigt!

Köpte thaimat idag. Åt bara upp hälften . Men skitsamma, rester <3333333333

Kul med omegle ibland;

life is good today (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *