Trött som en oxe

Hejjsan!’

Vände på dygnet under lovet så hade äckligt svårt att somna. (Vilket jag alltid har efter helger och lov). Så nu är jag så sjuuuuuuuuukt trött. Skulle kunna somna nu och vakna upp om femtio dagar! Nej kanske inte. Men de hade vart gött oh sova nu, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Somna typ i bussen hem. En tjej satt och stirra på mig, jag bara men guuuuuuud låt mig va. Nä men tänkte så, haha! Så jag tänkte ”När jag kommer hem ska jag lägga mig på en filt och somna i solen”.

Gjorde det, men somnade ju självklart inte för att ngt jävla vägarbete körde som galningar fram och tbx! Aja sak samma går och lägger mig efter maten typ. Nu ska jag käka maaat, inte ätit sen skolmaten. Magen säger *kurr kurr*

PUSS&KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *